Ballerina’s waarmee je lekker kunt stappen

Ballerina’s zijn normaal gesproken van die flut schoenen met een superdunzooltje waar je eigenlijk alleen maar mee van je auto naar de voordeur kunt lopen. Makkelijk omdat je ze zo opvouwt en in je tas propt en verruilt voor een paar killer heels. Maar eigenlijk levensgevaarlijk, want als je met degelijke schoenen in een punaise trapt zit hij onmiddellijk in je voet.

Concessies aan uiterlijk niet nodig
Bij Gabor laten ze zien dat ballerina’s volwaardige schoenen zijn. Die je niet hoeft om te ruilen voor een paar nette schoenen wanneer je na het werk uitgenodigd wordt voor een exclusief dinertje. Mooie, stevige, stijlvolle, vrouwelijke schoenen, met een zo mogelijk nog stevigere zool waarbij je niet bang hoeft te zijn voor steentjes op je pad. Zelfs ’s winters kun je prima op deze ballerina’s uit de voeten, want de zool is voorzien van een extra ribbels waardoor uitglijden op ijzige wegen en straten onmogelijk is.

Ballerina’s van suède
Ballerina’s van Gabor zijn dan ook niet van stof maar van het allerbeste, meest soepel leer. Om ervoor te zorgen dat de ballerina’s een uitstekende pasvorm heeft, wordt er een houten leest gemaakt. De norm van Gabor is dat een schoen 8 van de 10 vrouwen moet passen. En dat is fijn en wanneer je behoort tot die andere twee, dan is er nog geen man over boord. Gabor heeft speciale maten voor extra brede of moeilijke voeten.

Extra brede ballerina’s zorgen voor probleemloze pasvorm
Ook ballerina’s kun je krijgen in de extra brede variant G of nog bredere H. Met deze handige maattabellen kun je precies meten welke maat schoen je moet hebben. Dat is makkelijk wanneer je online bestelt. Wil je je ballerina’s liever zelf passen, dan kun naar één van de winkels in het Zuiden van het land gaan. Je vindt de Gabor winkels in Arnhem, Eindhoven, Sittard en Maastricht. Mooie steden zodat je reis niet tevergeefs zal zijn, winkels genoeg. Behalve een paar mooie ballerina’s kom je vast thuis met nog wat andere tasjes. Hierin misschien wel een bijpassende rok en blouse of little black dress. Dan heb jij alvast je basics in huis.