Closed en hoe het je kledingkast kan veranderen

Je goed voelen en er goed uitzien, dat hangt sterk met elkaar samen. Het is dan ook van wezenlijk belang dat je aandacht aan beiden besteedt. Hoe je dat doet? Op verschillende manieren natuurlijk, waarvan wij er één belichten in deze blog. We gaan je namelijk vertellen hoe jij je kledingkast verandert met het merk Closed, maar ook hoe dat je je beter laat voelen. Kortom; genoeg om over te praten, genoeg om je over te informeren en nog meer bruikbare tips die je leven gaan veranderen. Lees dus vooral verder als je hiervoor open staat! 

Wat is Closed?

Laten we eerst maar eens beginnen met het merk Closed zelf, de basis van deze blog. Dit merk is in eind jaren ‘70 van de vorige eeuw opgericht in Duitsland. Het merk richt zich op tijdloze, duurzame en hoogwaardige kleding die door iedereen gedragen kan worden. Dit betekent dat je in vrijwel iedere situatie uit de voeten kunt met een kledingstuk van Closed, maar dat dit ook nog eens gedurende vele jaren gedragen kan worden. Dit is vooral dankzij de designs en de kwaliteit. Zo gebruikt het merk uitsluitend hoogwaardige materialen zoals kasjmier, merino wol en denim van Italiaanse en Japanse komaf. Dit resulteert in kleding die lang mee gaat. Zowel op het gebied van stijl en fashion als op het gebied van kwaliteit. 

De jeans 

Closed staat voornamelijk bekend om haar mooie jeans. Veel mensen hebben wel eens een broek gezien van dit merk en tegelijkertijd gedacht ‘wow, wat een mooie broek! Waar zou dit vandaan komen?’. Nou, van Closed dus. De jeans van dit merk zijn echt enorm iconisch. Dit merk staat wereldwijd bekend om deze broeken en dat zie je ook terug op hun site. Dit merk je vooral in het feit dat ze er flink mee pronken, evenals de eigenaren van de broeken zelf. Dat is gelukkig helemaal niet erg! De enorme variëteit die dit merk biedt op het gebied van jeans, maakt ​​dat er voor ieder wat wils tussen zit. Uiteraard is het wel belangrijk om je te beseffen dat je niet alles leuk zult vinden, ook dit merk heeft dingen die de een niet mooi vindt en de ander wel. 

Uitkiezen van Closed

Goed, we hebben je beloofd dat wij je een beetje zouden meenemen in de wereld van Closed en hoe jij dit merk kunt inzetten om je kledingkast te veranderen. Nu hebben we dat eerste al een beetje gedaan, dus rest alleen het tweede ons nog. Hoe pak je nu écht je kledingkast aan en vul je hem met dit merk? Nou, allereerst begin je met het opruimen van je kledingkast. Alles wat je niet wilt, geef je aan een goed doel of aan iemand die het wilt. Dan begin je met het uitzoeken van nieuwe kledingstukken bij dit merk. Het is makkelijk om te filteren op bepaalde kledingstukken, pasvormen, kleuren, materialen en meer. Dat betekent dat je eigenlijk alleen maar hoeft te zoeken wat jij wilt. Ga op ontdekkingsreis en zoek eens naar waar jij gelukkig van wordt op het gebied van mode. Kijk dan ook gelijk naar de kleding van Studio Anneloes!