Leuke cadeautjes voor elk familielid

Net als bijna iedereen, heb jij vast wel eens je hoofd gebroken over wat je iemand cadeau moest geven. Dit is keer op keer weer niet makkelijk. Met sinterklaas en kerst in het verschiet, kun je maar beter vast na gaan denken hierover. Aangezien ik dit zelf ook altijd moeilijk vind, ben ik een aantal jaar geleden begonnen met het bijhouden van een lijstje met leuke ideeën voor elk familielid. In deze blog zet ik deze voor jou op een rijtje. 

Voor je moeder

In mijn gezin zoekt mijn moeder altijd de cadeautjes van mij en mijn zus uit. Dit doet ze elk jaar weer zo goed, dat de druk om een leuk cadeau voor haar te vinden erg hoog is. We willen haar het liefst zoveel mogelijk verwennen, maar dit is toch elk jaar weer lastig. Toch heb ik nu een aantal leuke cadeaus gegeven waar zij erg blij mee was. Zo heb ik haar bijvoorbeeld een keer een verwendagje in de spa gegeven. Via Vakantieveilingen was dit helemaal niet zo prijzig en ze werd de hele dag in de watten gelegd. Een ander leuk ideetje is om haar een shoptegoed te geven. Dit gaf ik mijn moeder afgelopen jaar voor haar verjaardag. We gingen samen een dagje shoppen en ik liet haar twee items uitkiezen als cadeau. Hierdoor was het zowel een leuk uitje als een mooi cadeau. 

Voor je vader

Ik denk dat ik cadeaus voor mijn vader toch altijd het lastigst vindt. Als hij iets op het oog heeft, koopt hij het vaak al voor zichzelf voordat wij de kans hebben gekregen om het cadeau te doen. Hij heeft dus nooit hele duidelijke cadeauwensen. Er zijn gelukkig een aantal cadeaus waar hij elke keer weer blij mee is. Een van deze cadeaus is bijvoorbeeld zijn standaard Calvin Klein luchtje. Hij gebruikt dit luchtje denk ik al wel twintig jaar. Vaak kijken wij vlak voor zijn verjaardag of kerst hoeveel er nog in zijn parfum zit. Is hij bijna leeg? Dan doen we dit luchtje cadeau en elke keer is hij hier weer enorm blij mee. Andere leuke cadeau ideeën voor je vader zijn een goede fles whiskey of elektronische snufjes zoals een koptelefoon of muziekbox. 

Voor je broer/zus

Zelf heb ik een oudere zus van 22 jaar oud. Onze smaak is gelukkig erg hetzelfde, dus vaak vallen mijn cadeautjes wel in de smaak. Het blijft wel lastig, want ook mijn zus heeft al erg veel spullen en komt nooit met hele duidelijke wensen. Cadeaus die bij haar altijd in de smaak vallen zijn kleding, tassen of spullen voor in haar kamer. Over cadeaus voor een broer heb ik helaas niet zoveel verstand. Ik heb echter wel gemerkt dat het bij bijna elke broer en zus wel in de smaak valt als je ze een uitje cadeau geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lekker etentje of een bezoekje aan de bioscoop.