Leuke haarsieraden voor mijn dochter

We zijn mijn dochter van 8 aan het stylen. Ze is op jonge leeftijd al een echt fashionista zoals ze dat noemen volgens mij. Ze leest de Vogue nu al. Ze wil niet naar Disney World, neuh, zij wil naar de Amsterdam Fashion Week. Die is er vroeg bij dat meissie. Enfin, wat zij graag wil hebben dat zijn haar sieraden. Ze heeft wel leuke outfits nu, maar qua haar franjes enzo daar schiet nog wel tekort.

Haar verjaardag is zo weer dus ik denk ik ga even op dat internet zoeken en dan misschien vind ik wel wat leuks. Anyway ik dus op Google zoeken. Waar zocht ik dan op. Nou specifiek op haarpinnen want dat is wel echt een basis item eigenlijk moet iedere vrouw, iedere meisje die moet wel een set haarpinnen hebben. Natuurlijk niet voor de dames met kort haart dat heeft geen zin zoals een Ellie Lust bijv. dat zou nergens op slaan, maar alle vrouwen met wat langer haar, daar zijn ze echt broodnodig hoor soms.

Kom ik een website tegen die heet ikbensieraden.nl, nou ze hebben geweldige haarpinnen te koop. Ik heb gekozen voor de haarpin witte bloem. Zeer fraai, en ook goedkoop, kostte me minder dan een Euro. Voor dat bedrag mag ze van mij die dingen elke dag in doen, als ze een keer kwijt raakt tijdens het spelen boeiend dat kost helemaal niks. Dus ik heb er maar gelijk een stuk of dertig gekocht. Ja waarom niet zeg.

Nog iets, ik zag dat ze ook zeer mooie haar kettingen hebben. Daar bestellen we er dan ook een handvol van, want waarom niet. Ik koos voor de haar ketting Ibiza stijl. Sowieso zijn wij als familie helemaal weg van Ibiza, daar gaan we vrijwel ieder jaar op vakantie. Dus iets dat haar kan herinneren aan die tijden dat lijkt me wel een goed geschenk voor haar.