Modetrends schoenen 2019

Wat worden de trends op het gebied van schoenen in 2019? Vind jij het leuk om een moderne look te hebben? Lees dan snel verder want wij zetten de leukste schoenentrends van dit moment voor je op een rijtje. Op www.sneakers.nl vind je meer informatie.

Felgekleurde sneakers

Om te beginnen zien we dit seizoen veel felle kleuren. Vooral sneakers zijn in allerlei kleuren te krijgen. Felgeel en feloranje zijn deze zomer erg modern. Ook een combinatie van meerdere kleuren op een schoen is helemaal hip. Zo zie je bijvoorbeeld veel schoenen met oranje en blauw of geel en groen. Hoe opvallender hoe beter. Een felgekleurde sneaker kun je het best combineren met een mooie spijkerbroek. De sneaker valt dan extra op. Je kan ook kiezen voor een andere neutrale kleur broek zoals, wit of grijs. Een fel gekleurde sneaker staat ook leuk onder een korte broek of rokje.

Opvallende sokken

Dit seizoen zijn de opvallende sokken weer helemaal terug. De sok moet erg zichtbaar zijn. We zien dus veel lange sokken onder kortere broeken. Qua kleur zijn ook hier de felle kleuren erg modern. Een gele of roze sok is bijvoorbeeld heel leuk boven een witte schoen. Ook zien we vaak grappige en vrolijke symbolen en tekens op de sokken. Bijvoorbeeld hartjes of zonnetjes. Hoe gekker hoe beter eigenlijk.

Sportieve slippers

Een andere trend dit seizoen zijn de sportieve slippers. Slippers worden echt gedragen als casual kledingstuk. Vooral slippers van sportmerken zoals Nike, Adidas en Vans zijn erg populair. Het staat goed onder een korte broek, jurk of gewone spijkerbroek. Je kan er ook een opvallende sok in dragen voor een echte trendy look.

Witte sneakers

De laatste trend van 2019 is de witte sneaker, zoals Nike air max 1. De witte sneaker is echt een must-have voor je garderobe. Je kunt hem overal mee combineren en het geeft een zomers en fris effect.